MaNos händer

torsdag, september 28, 2006

Do right woman, do right man

Imorse läste min dotter Pippi Långstrump. Hon sa:
"Pippi" (pekade på Pippi)
"Flicka" (pekade på Tommy)"nä dä flicka"(=nej,där flicka)(pekade på Annika)

En flicka är en flicka och har klänning och rosett. Det vet man redan när man är 20 mån ung.

fredag, september 22, 2006

How come you don´t call me

Jag är en teknikfientlig. Det är lika bra att bekänna direkt. Helst skulle jag vilja att det räckte att ha en sån där burk-på-tråd-telefon. Men det skulle bli så många och långa trådar och jag skulle behöva kapa så många träd... och ja, det är väl enklare att låta exempevis telia sköta det där.
Jag ska (höll på att skriva måste) köpa en ny mobilfån. Jag vill ha en som kan vibrera så jag kan ha den på lektioner och så. Mitt nuvarande urtidsdjur fixar inte det. När jag låter min telefon ligga framme brukar det komma nån och förtjust fråga var jag har hittat den, om den fungerar
o.s.v.
Jag är typ någons farmor när det gäller att hänga med i mobilutveckling. Jag vill att någon som vill mig väl (och dit räknar jag inte försäljare) ska bestämma vilken telefon jag ska ha, veta vilket abbonemang som ger bästa norrlandsinlandstäckningen och vilka finesser jag absolut inte vill ha eller betala extra för.
Förresten har jag inte längre dolt nummer när jag ringer till er, så nu vågar ni svara. Teliakillen som hjälpte mig med det (jag antar att man kan göra det själv men jag är ju typ din farmor) sa "chicken" när jag sa att folk inte vågade svara. Jag blev fnissig.

måndag, september 18, 2006

B.a.d.

Bu. Jag får väl citera en klasskompis: "Om alliansen vinner blir det många jobb för oss när vi är färdiga socionomer".