MaNos händer

söndag, november 19, 2006

Bagar Bengtsson

The julbak has begun. I lördags bakade vi så det rök. Bagarstugan finns hos svärmor och svärfar. Det är perfekt att baka med svärmor. Hon kan det där med att göra deg och så tycker hon att det är roligast att kavla. Men det är ju totalt fel. Det roligaste är ju att grädda. Så vi blir en utmärkt kombination. De flitigaste bagarna började klockan 9 och slutade klockan 21. Själv bakade jag inte så mycket eftersom jag mest tog hand om dottern som var ungefär lika varm som ugnen. Tunnbröd (lyckat fast det var första försöket!)och mjukkaka och pizza blev det.

Det kanske är lite fånigt att alltid ha låtar som titel på inläggen. Men har man väl börjat är det svårt att sluta. Jag har i alla fall insikten. Jag är beroende.

måndag, november 13, 2006

Rövarnas Visa

Jag tog inga bilder av konserten med Stefan på Pinkerton, men det gjorde Anna.

söndag, november 12, 2006

Nån har slagit upp ett hål

Jag har varit på en asbra konsert med den nästan alltid briljante Stefan Sundström. Vem annars bräker så vackert som han? Vem provocerar så roligt och på gränsen till illa? Vem är så spinkig och viftar så galet med sina stora händer? Vem är en mästare på att aktualisera sina låtar med nya textinslag? Nej, det finns bara en Stefan Sundström. Ikväll hade han flera musiker med sig, däribland Nina Ramsby och Martin Hederos. Och så en oväntad gäst i slutet, Lars Winnerbäck, och ett oväntat armband, Frälsarkransen.

fredag, november 03, 2006

Europe

Your Inner European is French!

Smart and sophisticated.
You have the best of everything - at least, *you* think so.