MaNos händer

söndag, juli 16, 2006

The soundtrack of my life

Nu laddar jag för Trästocks! Har varit där varenda år hittills. Måste träna den blivande rockungen på hörselkåpor. Ses vi där, eller?

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hej! Absolut att vi ses där. Jag ska se sälteatern och Wiehe. Sen har jag inga riktiga planer. Har du några halsbrytande tips?

2:05 fm  
Anonymous Anonym sa...

Ser vi där eller inte? Det är den stora frågan... Just nu lutar det dock åt inte, tyvärr. Min plan var annars att försöka lifta upp. Jag ligger förresten bara ett trästockår efter dej, vore ju synd att tappa mer.

6:34 em  
Blogger MaNo sa...

Själv har jag inte så höga krav, vill mest komma dit och titta på folk.
Om jag hinner dit till Wiehe vore det kul, men jag prioriterar en lugn dag på Stornäsan med Signes stockholmskompisar. Missar också All Janet som brukar vara bra.Vi har inga kvällsbarnvakter, men vi byter väl av varandra om Signe blir less. Och om vi själva blir det. Det händer, och beror mycket på vädret. Ett band jag aldrig hört men är nyfiken på är Khoma. Har sett en video och då lät det bra. Lite åt Audioslavehållet kanske. Fast jag minns inte riktigt.

11:21 em  
Blogger MaNo sa...

Gustav, har du för mycket att göra? Hinner du inte ha sommar? Du får komma till Stornäsan och dra upp några gäddor för att varva ner. Du kan väl analysera konsekvenser i vår sjö också?

11:30 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida