MaNos händer

onsdag, januari 09, 2008

O Christmas Tree

Jag sitter i soffan och läser, och hör ett okänt frasande ljud och en lätt duns efter det. Vad var det? I ögonvrån anar jag något. Det är granen som genom att dråsa ner ett gäng barr, låter en julgransboll åka kana ner på mattan. Och se där - en till!
Jaja, till och med en julutsträckare som jag fattar vinken. På fredag blir det julgransplundring, och då granen, då får du flyga iväg!

5 kommentarer:

Blogger Jon Söder sa...

Å vi har bara 16 grader i gillestugan när vi inte är där så vår gran är fortfarande grön och god och glad så än ska den inte dansas ut på ett tag.

12:04 em  
Blogger MaNo sa...

Jamen då kommer jag på julgransplundring i mars eller så!
Förresten, vad dansar sådana där seriösa folkdanstyper som ni för danser kring granen? Så jag kan börja öva, menar jag.

1:35 em  
Blogger Jon Söder sa...

Mazurka och limbo såklart. Eller tja. Inte så mycket alls kan man väl säga om man vill vara ärlig såhär i början på det nya året innan alla goda föresatser kommit på skam.

10:50 em  
Blogger MaNo sa...

Nu har vår gran fått dra till de s(n)älla jaktmarkerna, eller vad det nu heter, dock utan limbo och mazurka. Limbo under granen blir nog årets julgransplundringslek nästa år!

8:53 em  
Anonymous Anonym sa...

Äh! Vi brukade låta den stå avklädd til framåt påsken. Då skjöt den nya gröna fina skott och kunde kläs med påskkycklingar och ägg :-) Blir bäst vid säg 16 grader inomhus.

11:02 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida